15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://studioimby.nl 300 true 0

Work In My Back Yard

We kochten een voormalige, vrijstaande bakkerij en toverden die om tot een  ruimte waar je in alle rust en met volledige privacy kunt vergaderen, bijeenkomen of een training kunt geven. Volgens de reviews ademt de locatie een hippe en moderne sfeer en de aankleding geeft je een huiselijk gevoel:
‘Ik voelde me er op mijn gemak en dat gaf mijn hele team rust, de meeting was daardoor erg geslaagd’.

Bovendien zijn er twee slaapkamers, waar je in totaal met vijf personen kunt blijven slapen.

Leuke weetjes: De Locatie is al gehuurd door zangeres Sabrina Starke om een videoclip op te nemen. En ook ‘youtuber’ Jesse Hoefnagels (vraag je kinderen maar) vond het de perfecte plek om nieuwe muziek op te nemen. 

Mogelijkheden

In de vergaderruimte kun je met 10 tot maximaal 12 personen plaatsnemen en er zijn diverse zithoeken waar je je even kunt afzonderen of met een select groepje kunt vergaderen. De locatie heeft een intieme, deels overdekte tuin, dus het is ook mogelijk ook met mooi weer buiten te zitten. Je mag de keuken gebruiken om je eigen lunch te maken, maar je kunt ons natuurlijk ook vragen iets lekkers voor je te bereiden! 

Activiteiten

Op loopafstand bevinden zich verschillende groene parken waar je even een wandeling kunt maken. Daarnaast kun je ook een cultureel uitstapje maken en het Huygens Museum bezoeken of na je vergadering een hapje eten bij Restaurant Villa La Ruche of Trammmhuys. Bij mij kun je een workshop Letterpress volgen. Ik zou het je aanraden. Niet alleen omdat iets met je handen maken waanzinnig inspirerend is, maar ook vanwege de inzichten in je team, of groep: ‘Je haalde de karaktereigenschappen van mijn collega’s er feilloos uit, zo tof om te zien.’

Geïnteresseerd?

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan hoor ik dat heel graag! Mail me, bel me, anytime. 

 

 

(Visited 1,149 times, 1 visits today)
Previous
Next